TETIMONI

MASA INI BELUM PAKAI Produk Prima beuty…(metal fotris yang telah dijenamakan semula untuk mengelakkan barang tiruan)

bulan 2 2011

Masa ini dah try nak berjinak-jinak..Tapi belum try sepenuhnya. Kulit masih kusam.

Ini hasilnya…hanya sebulan pakai sepenuhnya…parut jerawat yang tebal semakin menipis dan semakin hilang. Kulit yang kusam dan tak bermaya menjadi lebih berseri-seri. Perbezaan wajah memang  jelas keslihatan. Kawan-kawan sekeliling sudah mula menegur produk yang dipakai. Kalau pakai berterusan parut akan hilang sepenuhnya. WAJAH INI HANYA MENGGUNAKAN PRODUK PRIMA BEAUTY TANPA SECALIT ALAT MEKAP KECUALI LIPSTIK. Memakai Prima beuty seolah-olah memakai mekap. Anda akan betul0-betul teruja seperti saya.

TERBARU!!! Bulan 7 2011.

 

  1. ye.. mmg btol.. saya juga menggunakannya dan alhamdulillah wajah saya smakin cerah.. jadi saya cadangkn kepada para pembaca sekalian agar menggunakan pruduk ini.. keputusannya memuaskan.. cuba dan rasai perbezaannya..

  2. Saya pun sudah mencuba. Kesannya sungguh diluar dugaan. Sebelum ini saya menggunakan pelbagai produk untuk menghilangkan bintik hitam di hidung, ternyata hampa, sehingga saya hampir berputus asa sehinggalah saya jumpa website ini. Saya hanya bertwakal untuk mencuba tanpa mengharapkan kesan yang begitu cepat. Ternyata produk ini begitu mengujakan dan ia terlalu berkesan untuk kulit saya. Bintik hitam dihidung hilang dan Kulit yang dulu kusam kini berseri. Tanpa ragu-ragu saya telah menjadi dealer untuk produk ini kerana keberkesanannya dan telah memperkenalkan kepada sahabat handai dan saudara mara. Terima kasih kepada anda yang telah memperkenlkannya kepada saya,

  3. memang betullah …kawan saya pun dah menggunkannya. dulu mukanya kusam…tapi sekarang mukanya berseri-seri. Tak perlu bedak dah nampak cantik…..saya pun nak cuba ni… rasa cemburu bila tengok wajah kawan saya dah berubah benor… cuma masa mula2 guna produk ini je ada sikit perubahan… selepas tu bertambah berseri-seri…. selamat mencuba ye…..

  4. Terima kasih kerana menyokong produk ini. Saya pun berasa amat terharu. Kecantikan anda dan keberkesanan produk ini merupakan satu kebanggaan bagi kami.

  5. saya balik kampong saya tengok kawan saya rancak membuat promosi produk ini dan i cakap dia i tak nak beli lagi nanti i balik kl dan i chek tentang produk ini apakah kandunganya sebab i tak nampak kotak diorang jual sabunya tanpa kotak jadi i tak boleh baca. bila i dah buka internet dan ada produk ni bermakna ianya sudah popular, cuma saya nak tahu produk ni tak perlu kelulusan kmm ataupun sijil halal ke

    terima kasih
    rima

  6. Untuk pengetahuan saudari, produk ini datangnya Dari Indonesia Dan ia telahpun diluluskan oleh kementerian Kesihatan di san a dan untuk KKM insyaallah dalam proses.

  7. Prima beuty dibuat kerana banyak produk metal fortis tiruan berleluasa. kami hanya menjual yang original sahaja.

  8. ape perbezaan metal fortis dgn natural 99 erk??? kompius…

  9. Bezanya memang ketara pada sabunnya. krimnya mamang seakan-seakan sama ..tapi ia berbeza dari segi tekstur..warna dan bau…

  10. Alhamdulilah, saya dah guna, memang perubahan telah berlaku pada wajah saya, member i tanya u pakai apa muka u putih, dan lebih muda dari usia, dan member i cakap u pakai product 99 ke……. ini rahsyialah…. so member i tanya sk2 ke …… ha.ha ..ha..i ketawa

    • Keyaaan anda menggunaan produk ini merupakan kebanggaan kami. Terima kasih…puan rima.🙂. Anda boleh menghantar gambar sebelum dan selepas melalui emel dan dapatkan satu set produk ini secara percuma…

  11. metal fortis,krim 99 nie product yg sma ke???lg satu, ade org ckp krim sf beauty jugak krim yang sama..cuma d rebrand sje..btol ke?

  12. krim 99 lain… tapi kalau krim sf beuty..x bleh nak komen..tapi anda boleh lihat sendiri krim ini dengan sf beuty…dan anda akan dapat jawapannya.

  13. krim siang ada SPF tak ?
    boleh kah produk ni menghilangkan jeragat ?

  14. krim ni memang boleh menghilangkan jeragat…

  15. Hai , macam mana nak tahu product yang cik jual ni original ya ?

  16. dgr kata produk ni sama mcm as beauty btl ker

  17. apa kah perbezaan antara produk tiruan dgn produk origanal?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: