BERKENAAN PRODUK

IDAMKAN KULIT YANG PUTIH, GEBU,SEGAR DAN TIADA CACAT CELA? CUMA RM 55.00!!!

bundle Metal Fortis

bundle Metal Fortis

YA , cuma RM 55.00 termasuk kos  pos penghantaran mengadungi satu set PRIMA BEUTY (krim siang, krim malam dan sabun)!
Produk ini datangnya dari negera Indonesia yang terkenal dengan negara yang mengamalkan jamu,  herba dan bahan-bahan asli. Kalau di Indonesia, ia telah terdaftar BPOM dan diperbuat daripada tanaman herba seperti  kunyit dan temulawak.

MANAFAATNYA
~untuk melembabkan dan memutihkan kulit wajah~
~membuatkan kulit nampak lebih sekata~
~menghilangkan jerawat~
~menghilangkan parut-parut dan bekas jerawat~
~menghilangkan lingkaran gelap bawah mata~
~menghilangkan flek-flek hitam~

~mengecilkan pori-pori~

~menyamarkan garis-garis halus yg merupakan tanda penuaan~

~tidak mengandung mercury & hidroquinon~

Terdiri dari:


-Krim siang (kuning):

Diperbuat dari ekstrak jamur lingzhi yang dikenal manfaatnya mampu memperbaiki permukaan kulit yang rosak, meremajakan, menghaluskan, menghilangkan flek dan noda-noda hitam, mengecilkan pori-pori, mencerahkan, memperbarui warna kulit sehingga kulit menjadi lebih muda dan tampak lebih cerah semulajadi. Ia juga mengandung UV Protection dan vitamin E yang

sangat baik untuk menghalang pencemaran, melindungi dari pengaruh sinar matahari dan sebagai penawar radikal bebas.
Krim malam (putih):
Diperbuat dari ekstrak jamur lingzhi, squalene, vitamin E, vitamin B3, dan arbutin yang berkhasiat memperbaiki tekstur kulit sepanjang malam sehingga kulit lebih cepat beregenerasi dan ternutrisi. Menjadikannya ia lebih halus, lembut dan putih berkilau.

DayCream BPOM CD1004700484
Night Cream BPOM CD1004700483

BEBAS MERKURI, HIDROKINON, MAUPUN ZAT LOGAM LAINNYA
HARGA PER PAKETNYA CUMA RM 55.00!!
HUBUNGI UNTUK PESANAN: 019-4438530 (NURUL)

http://wanitaonlineshop@wordpress.com
-SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT-

Cream ini terbuat dari bahan2 yg terkenal mujarab & mampu menyembuhkan berbagai macam masalah wajah, sama sekali tdak menggunakan mercury atau hydroquinone.

Cara Pemakaian :
-Gunakan sabun wajah slama 3 hari.

-Dilanjutkan dengan cream siang(day cream warna kuning) + sabun slama 1 minggu.

-Setelah itu melanjutkan dengan menggunakan 2 cream (day cream dan night cream warna putih) + sabun

FLEK / NODA HITAM :
tergantung dari jenis fleknya, terdapat banyak macam flek, seperti bekas jerawat, Cacar, kesalahan pemakaian kosmetik, dan faktor usia.
warna flek tersebut  akan tersamar sedikit demi sedikit.

KULIT BERJERAWAT

untuk pemakaian awal timbul sedikit jerawat, namun akan segera hilang. Jika muncul jerawat lagi, karena wajah kotor dan kadar minyak berlebih, maka cuci wajah dengan sabun secara rutin dan gunakan night cream, jerawat akan hilang.

Reaksi awal pemakaian cream:
1. Pertama penggunaan agak gatal sedikit agak memerah, kering(REAKSI NORMAL) tetap teruskan saja. Karena menandakan product mulai bekerja untek memproses penggantiann dari sel kulit yg lama dengan sel kulit baru.

2.Kulit terkelupas halus secara bertahap, ini merupakan pengangkatan sel kulit yg lama(mati).
Pengelupasan ini kita sebut pengkisan, kerana prosesnya tidak segera dan memerlukan waktu yang agak lama sehingga1minggu di masa perawatan

3. Muncul Jerawat, merupakan proses toksifikasi atau pengangkatan lemak, kotoran serta racun-racun kimia sisa yg etrdapat pada jaringan kulit, disebabkan pemakaian kosmetik sebelumnya, atau polusi ataupun zat2 kimia lain yang sudah mengendap lama di dalam jaringan kulit.

Dari sini tentu saja boleh kita simpulkan proses perawatan itumemerlukan waktu proses tidak secepat dalam 2-3 hari baru terlihat hasilnya, justru kita harus waspada dan hati2 dengan produk yang menjanjikan wajah putih secara segera.

HUBUNGI UNTUK PESANAN: 019-4438530 (NURUL)

http://wanitaonlineshop@wordpress.com

KETERGANTUNGAN ATAU TIDAK?
Jika sudah melewati masa perawatan, tidak dilanjutkan tidak menjadi masalah. Tetapi alangkah baiknya untuk perawatan dapat digunakan dengan frekuensi yang berkurang dalam pemakaian krim UV.

UV mempunyai sistem seperti nutrisi yg terus menerus merawat wajah kita. Tidak sperti produk lainnya buatan luar yg tdk diketahui kandungan komposisinya, formulan UV selamat serta bebas dari bahan2 berbahaya seperti ASAM RETINOAT. MERKURI,HYDROQUINON sehingga tentu tidak mengkibatkan efek ketergantungan.

HASIL MAKSIMUM PERAWATAN

Boleh dilihat dalam masa sebulan dalam proses perawatan.,namun efek cerah dari pemakaian sudah boleh terlihat pada pertama atau kedua pemakaian.

HUBUNGI UNTUK PESANAN: 019-4438530 (NURUL)

http://wanitaonlineshop@wordpress.com

 

  1. salam….sblm ni sy dah pakai natural 99…tp sy nak tukar kpd metal fortis ni….rasa2 ok tak? sbb natural 99 byk yg x ori, sy dah confius…bimbang terpakai yg xori.

  2. wlam.. boleh cuba dulu satu set untuk lihat keberkesanannya.

  3. Salam stok mmg sentiasa ada ke?
    produk original kan?ada jual loose tak?maksud sy nk beli sabun aje/cream aje?
    tq

  4. bisa pesan di mana? or hubungi no ini untuk minta info pembeliannya sy nak coba
    083846065838 (linda indonesia)

  5. yana : wlam… stok insyaalah sentiasa ada… dan kami juga menjual loose macam yang saudari maksudkan.

    Linda : bisa pesan di sini..di website ini…tq

  6. bpa hrga 1 set prduk ni?adakah produk ni cma dgn as beauty?sblm ni sya pnah mncuba as beauty….mcm mana klu sya nk oder?bpa cas pnghntaran?

  7. Rm 50 termasuk penghantaran sampai sabtu ini. Lepas tu harga akan kembali kembali kepada Rm 55. Order di website ini dengan sms /call ke nombor 019-4438530 – nurul farhana

  8. ada berapa jenis packing utk cream tu ye??maksud sy ada pack besar ke?

  9. kak ni yg ori ke ? sy ade pakai yg mcm ni jgk . , harga 1set yg sy beli rm100😦 cmne nak jd dealer ? email me plz sha_fabe@yahoo.com.my

  10. sy call no 019-4438530 tp x dapat…sy nak order beberapa set produk ni..tlg beri info harga terkini termasuk penghantaran ke email sy : suraya_jamaina@yahoo.com..thak you =)

    • suraya : nombor tu sudah betul..adik cuba waktu yang berlainan k..mungkin masa tu tengah engage… sebab kebanyakan emel kami x sempat nak jawab…atau mungkin boleh cuba nombor 019-9485165 – juliarti. Buat masa ini tempoh promosi..harga Rm 50.00 per set termasuk kos penghantaraan. tq.

  11. salam…saya adalah salah seorang jurual produk ini…saya sndiri tdak brapa pasti dengan barang yang saya jual ori atau pun x??????

    • wlam… kalau xori ia boleh mengakibatkan pelbagai kesan sampingan dalam jangka masa yang panjang.. memang kebanyakkan produk tiruan seakan-akan produk original..jadi kena berhati. Lagipun kita menjual kepada orang ramai …pastikan beli yang ori ..

  12. salam , maff mau tanya saya pakai produk ini sabun dan cream siang dan malamnya,tapi dah 1 bulan masih berganti kulit apakah tidak akan apa”.tims

    • Jika muka terlalu banyak sangat toksin..dia akan mengeluarkan semua toksin dalam kulit. pastikan penggunaannya teratur ..dan jangan pakai bedak untuk tempoh 2,3 minggu pertama kerana toksin tidak boleh keluar jika diselaputi bedak.

  13. mcm mne nk bezakn produk tulen n tiruan….? sy was2 sbb ape yg sy lihat kt psar mlam sme shja brg nye dr segi bkusan,bau,n wrna…xde bzanye.cme hrga lbih murah

    • produk tiruan dengan yang ori memambg seakan-akan sama. Jika pernah memakai produk ori…kita memang dapat bezakan melalui baunya agak berlainan…dan pemakaian lama kelamaan agan membuatkan kulit wajah menjadi kehitaman dalam jangga masa panjang.pastikan beli itu betul2 ori.

  14. salam..kalo nk oder borong harga berapa yer…minimum brapa..??

  15. Assalamu Alaikum Nama Saya Aliyah kahrobaei Saya Tinggal Di Canada Saat ini Saya Suka poroduk Anda Saya tau dari Repsaet Anda Saya Mau pesan Tapi Bagay Mana Cara Bayarnya di Repsaet Anda tidak Tercantung Cara Bayarnya, Dan kalau bisa Saya mau pesan dan saya kasi Diskon saya Beli Bayak? 12 Belas Sabun Ukuran Besar?? yang kata Anda bilang, 6 Losen, 6 Crim pagi, 6 crim Malam, Tapi kasi Diskon Saya tunggu jawaban Anda?? Untuk Alamat saya!! 102 rue Ryan, Dollard-des- Ormeaux, Quebec , H9A 3C7 Ini alamat Saya di Canada Montreal tempat Aku tinggal jawaban saya tunggu sebelumnya Bayak terima kasih Wasalam Aliyah kahrobaei

  16. Bank in duit ke no maybank iaitu 113015292500.harganya rm580 ringgit malaysia.sudah bgi harga dskaun..nak yang set bsar kan?losen tak ade,1 set sabun,krim mlam dan krim siang shaja. Ini keran pengeposan ke sana agak mahal.

  17. Bersamaan 188.79 wang cnada

  18. sya bru bli semala.. hrga 85.. sabun sama dan packaging cream sing n mlm masih dalam bekas lutsinar ad logo metal fortis.. beli dari dealer yg dah 6 tahun jual produk ni.. knp u jual murah??

    • dia jual mahal mungkin kerana dia nak untung banyak atau mungkin dia tidak ambil dari indonesia sendiri. Kami ambil dari indonesia dan sesiapa yang ingin menjadi dealer kami boleh memberi harga yang begitu mengejutkan.

  19. PACKING LAMA MASIH BOLEH GUNA LAGI KE… DAN SAYA BARU JE ORDER DALAM FB HARGA METAL FORTIS NI RM 60 + RM 7 UNTUK POS (RM 67) TAPI TENGOK MACAM PACKING LAMA… ORIGINAL KE TU

  20. mne nk thu yg produk ni tulen ye???

  21. sy da beli yg metal fortis lain… pki rase lain tak same mcm sy beli dgn awak.. wlupun die ckp die punye asli… kulit sy mengelupas beza dgn yg awak punye….

    • Berhati-hati semasa membeli. jika produk yang bukan asli..ia boleh merosakkan muka. Terlalu banyak yang tiruan sekarang kerana produk ini terlalu laris sehingga ada yang cuba mencari keuntungan dengan cara yang salah

  22. saya berminat nak mencuba produk ini tp kalau saya tinggal diputrajaya dimana kedai yg terdekat utk saya beli produk ini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: