Metal Fortis berwajah baru!!

Set PRIMA Beuty (kod Produk : PB 004)

HEBAT !! MEMPERKENALKAN SET METAL FORTIS DALAM PEK BARU !!

Memandangkan Set Metal Fortis telah diancam dengan pelbagai barangan tiruan di pasaran, kami pengedar produk Metal Fortis asli tidak mahu produk Metal Fortis yang asli disamakan dengan Metal Fortis tiruan yang mempunyai rekabentuk yang sama dengan Metal Fortis asli. Kami mahukan yang terbaik untuk pelanggan kami. Kami telah menukarkan bentuk bekas dan sticker baru untuk mengelakkan produk tiruan dari terus berleluasa yang membuatkan pengguna terkeliru dengan keaslian Metal Fortis sebenar. Terima kasih kepada pengguna Metal Fortis yang tetap terus setia menyokong perubahan ini.

Setiap satu set METAL FORTIS mengandungi SABUN, KRIM SIANG dan KRIM MALAM.

Sabun Metal Fortis

Sabun Metal Fortis (kod Produk : PB 001)

krim siang
krim Siang/ Krim Kuning (Kod Produk : PB 002)
krim malam

krim malam/ Krim Malam (kod Produk : PB 003)

About these ads

About wanitaonlineshop

Menjual barang-barang keperluan wanita

Posted on June 13, 2011, in METAL FORTIS and tagged , , . Bookmark the permalink. 81 Comments.

  1. satu set berapa harga? x ada pun kat cini.

  2. SATU SET HANYA RM 55.00 sahaja termasuk pekhidmatan pos laju.

  3. bagaimana nak order? Boleh terangkan di email saya : foziah.salleh@amefird.com.my?

  4. Untuk order produk ini Cik lembayungkasihFoziah hanya perlu menyatakan berapa set yang inginkan dan boleh telefon atau SMS ke nombor 019-4438530(nurul farhana)atau 019-9485165 (juliarti). Kemudian cik hanya perlu bank in duit ke akaun nurul farhana atau wan mohd hasbullah sebagaimana di menu paparan tempahan.Detail saya telah emelkan kepada anda.

  5. Salam..berminat nak try produk ni. Kalau ke Sarawak masih RM55 termasuk poslaju ke? Anyway, saya ada email. Pls check ye. Tq

  6. waalaikumussalam..saya dah hantar emel balasan… terima kasih kerana berminat.

    • assalamu’aalaikum saya sudah memakai sabun metal fortis sudah lama tp baru2 ini saya kesulitan karena keterbatasan produk ini di kota tuban bagaimana saya memesanya?

  7. wlam…
    saudari boleh saja memesannya melalui online diblog ini. tq

  8. saya nak tanya,produk mertal fortis packaging botol transparent tu original ker tidak???kenapa tak sama dengan set yg pakai nie???Kat botol nie package Natural 99 Mertal Fortis.Saya pengguna baru perlukan penjelasan.

  9. Dan satu lagi nak tanya Produk Natural 99 tu tak sama ker dengan Mertal Fortis???sy makin keliru!

  10. metal fortis dan natural 99 ada perbezaannya…Dari segi sabun dan krimnya.namun demikian kedua2 semuanya datang dari Indonesia

  11. Salam..nk tnye..product nie, xd jual ke kt mne2 shop?

  12. w’lam…
    Setakat ini kami tidak membuat penghantaran mana-mana kedai kerana kami menjual secara online. Kecuali kepada dealer2 yang membeli produk ini dengan kuantiti yang banyak.

  13. Salam,mcm mana klau saya berminat nak jd dealer?

  14. w’alam..kami akan menjual dengan harga dealer…dan anda boleh terus berhubung dengan no 019-4438530 – nurul farhana samaada sms atau telefon untuk keterangan lanjut.Tq

  15. sy pengguna br metal fortis.yg sy beli tu krimnya dalam botol jernih dan ada tulisan gold ‘metal fortis natural 99′.ori ke tu?

    • susah nak pastikan sebab banyak tiruan sekarang kecuali melihat sendiri dan menghidu bau metal fortis asli. Yang tiruan pun sekarang memang saling x tumpah dengan yang ori.sebab itui Prima Beuty telah menukarkannya bekas agar pengguna tidak terkeliru asli dan yang bukan asli…

  16. apakah aman produk ini? bisa dibuktikan keamanannya?

  17. is it herbal product?

    • ros : Packing asal memang dari botol jernih…tapi banyak yg tiruan sekarang sebaba tu kami menukar packaging untuk mengelakkan pengguna terus tertipu dengan produk tiruan.

      linda : Ramai yang dah menggunakanya dan tiada apa2 masalah setakat ini bahkan semakin ramai yang memesannyaa dari sehari ke sehari.

      Niya : Yes…it is herbal product.

  18. kalau kita pakai sabun badan brp lama kita bru kelihatan putih sis???

  19. krim wajah itu mengelupas tha sis??? tq

  20. harga bagi sabun sahaja berapa?

  21. yunda: produk ini memang boleh memutihkan kulit jika dipakai 1 set kat muka..kalau pakai sabun sahaja kat badan memang boleh..tapi untuk memutihkan badan saya xbelum terima testimoni. Anda boleh cuba kalau mahu

    risna : ia akan menggelupas halus di tempat-tempat kulit yang mempunyai masalah sahaja. Namun begitu ia bergantung kepada jenis kulit anda..ada sesetenagah orang..langsung x mengalami apa2 pengelupasa.

    Epy : boleh contact nombor 019-4438530 untuk tahu harganya k..

  22. kalau di indonesia belinya di mana, mohon infonya

  23. Kalau di indonesia ada tidak krim 99, saya belinya di mana….. mohon infonya

  24. lely : kamu bisa order di sini.

    zila : boleh order terus di blog ini dengan hantar sms/call ke nombor 019-4438530 – nurul farhana.

  25. saya ingin mencuba produk ini….adakah berkesan…lg 1 sy tgk byk version pasal produk ni…mcm mana nk tau ori ke x? adakah produk ini termasuk collagen + vitamin E? boleh bagi detail kat email sy x?

  26. mba aku memakai produk ini , tapi dah 1 bln muka akk masih berganti kulit (megar)dan kemerah,merahan apa tidak akan apa”?maksh

  27. mba aku memakai produk ini , tapi dah 1 bln muka akk masih berganti kulit (megar)dan kemerah,merahan apa tidak akan apa”?maksh

  28. mba apakah tempat creamnya seperti gambar di atas,atau ada yg polosnya tidak ada merek ?soalnya saya pakai cream tempatnya polos tapi sabunya sama.

  29. produk nie mmg ssuai gn muka sy..tp mslh sy skrng ssh nak dptkan produk nie…akhirnya sy jmpa gak…sy nak order set nie..cmna sy nak wat byaran???

  30. Saya dari indonesia bagaimana bila hendak membeli

  31. Blh bg no fon x?sy nk boking

  32. Noor Ashikin Rahamat

    Sya skrang pakai sabun,krim siang n mlm natural 99..kat botol transparent krim tu t’tulis metal fortis dan ade stiker original..x sama ke dgn metal fortis yg anda jual..ianya dr indonesia..

  33. hai..sya nk tnye brapa harga utk pembelian yg banyak sekali

  34. wanitaonlineshop… boleh saya tau no yg bisa di hubungi? sy sdh pake 2 bln tp krimnya polos hanya tutupnya warna hijau muda daun pisang, sy ingin beli lagi kemana?

  35. marni bt mohd nafi

    salam sy nk tnya,krim mlam metal fortis bila pkai terasa tegang muka,normal ke, tpi dlm bekas trasparent,ada logo original

  36. saya zura dr kota bharu kel.sy ada pakai produk metal fortis natural 99.
    tapi sabun memag betol mcmni,cream mlm&siang dlm bentuk lain mcm dlm bentuk bekas jal..tu yg pelik..nak tau yang ori mcmana?

  37. kalu ambik 10 cream malam dan 10 cream siang berape yer?

  38. SHARIFAH SALMAH BINTI ETEH

    Kalau saya ingin mencuba produk ini di area Putrajaya dimanakan boleh didapati akan produk ini.

  39. harga dia masih sama ke? rm55? berapa lama ambil masa untuk saya terima package kalau saya duk trg?

  40. sy dh cuba produk dh kt 3 minggu.tp sy tgk msh xde prubahan.adakah ianya xsesuai ngan sy?untuk makluman kulit saya kusam dan sedikit kering.tolongla sy..

  41. Salam..maya nk 1 set. Maya penah guna tp knp packagingnya xsame?..mana 1 ori? Product ni ok. Serasi kat maya. Maya dh pakai byk product tp yg ni plg maya suka. Klu beli krim aje mcm mana? Sbb sabunnya lmbt abis.

  42. salam,

    kalau saya nak beli crem malam je blh x?
    berapa ya harganya?

    tq

  43. nk beli, bole sms saya 012-7762787 urgent

  44. bleh….call atau sms 013-4438530

  45. kawasan kota bharu kat mana stokisnya?

  46. saya mau beli borong..bole nyatakan harganya?

  47. saya beerminat nak cuba produk ni..brapa harga..macamana nak order?

  48. produk nie, sy telah pakai hmpir 2 bln.. mmber yg mmperkenalkan.. dan sy telah mmpromosikan kepada rakan dan kakak2 sy yg lain..sukacitanya, produk ini amat berkesan kpd kulit rakan dan kakak sy.. mmg nmpk sgt perubahan kpd kulit wajah mereka.. tetapi kulit wajah sy (jenis kulit brmnyak) tdk begitu ketara perubahannya dan ‘black head’ masih tdk brkurangan. adakah produk ini sesuai utk semua kulit? dan adakah kesan perubahan utk kulit macam sy adalah mengambil masa yg lama utk melihat keberkesanannya?..

    • Produk ini memang suesuai untuk semua kulit. Untuk kesan yang bagus…semasa proses rawatan…cik jangan pakai sebarang bedak atau foundation..just pakai metal fortis jer dulu… sebab jika pakai bedak..liang2 roma akan tertutup… bila dah pulih..baru boleh pakai bedak… produk ini memang bergantung kepada kulit muka dan toksin dalam muka…jika toksin banyak..mungkin proses penyembuhan lambat sedikit…harap bersabar

  49. bleh email sy detail utk bli produk nih tak? produk asl dari mana ye?

  50. ooo… ok, terima kasih…

  51. Macammana nak dapatkan produk nih?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: